Кількість
|
Вартість
|
||
|
Страус
Склад:
м'ясо і субпродукти (печінка, легені, серце) страуса – 97%
Яловичі субпродукти – 2,4%, горохові волокна – 0,6 %
Склад:
сирий протеїн – 32%; сира зола – 7 %; сирої жир – 29 %; сира клітковина – 4 %
Кінь
Склад:
м'ясо і субпродукти (печінка, легені, серце) коня – 97%
Яловичі субпродукти – 2,4%, горохові волокна – 0,6 %
Склад:
сирий протеїн – 65,5%; сира зола – 4,02 %; сирої жир – 13,98 %; сира клітковина – 2,42 %
Фазан
Склад:
м'ясо та субпродукти (печінка, легені, серце) фазана – 97%
Яловичі субпродукти – 2,4%, горохові волокна – 0,6 %
Склад:
сирий протеїн – 20,5%; сира зола – 4,6 %; сирої жир – 35,8 %; сира клітковина – 4 %
Олень
Склад:
м'ясо та субпродукти (печінка, легені, серце) оленя– 97%
Яловичі субпродукти – 2,4%, горохові волокна – 0,6 %
Склад:
сирий протеїн – 72 %; сира зола – 4 %; сирої жир – 4 %; сира клітковина – 6 %